Feest in het vaccinatiecentrum van Leuven met Regi? "Het zou toch tof zijn mocht er wat randanimatie zijn?"

woensdag 3 februari 2021 - 16:31
Het vaccinatiecentrum van de stad Leuven in de Brabanthal is zo goed als klaar voor gebruik. Burgemeester Mohamed Ridouani publiceerde een foto op zijn Twitter-profiel en omschreef het als een "flexibel en aangenaam vaccinatiecentrum". De ruimte is ingericht met kleurrijke verlichting, wat meteen de verbeelding van Regi prikkelde. "Waar staat mijn dj booth?, vraagt de dj aan de burgemeester van Leuven.

"De Brabanthal is helemaal uitgelicht, het ziet er heel feestelijk uit. Het deed mij denken aan een heel leuk gebeuren', legt Regi zijn reactie uit aan David Van Ooteghem in 'Spits'. "Het zou toch tof zijn mocht er tijdens het vaccineren wat randanimatie zijn? Ze mogen mij gerust vragen, ik kom graag wat nummers draaien!"

Regi's reactie kreeg veel bijval op Twitter, nu is het de vraag of burgemeester Ridouani mee wil stappen in het verhaal. "Alleen de burgemeester zelf is niet zo enthousiast, hij reageerde dat ik welkom ben wanneer iedereen gevaccineerd is. Maar ja, dan is er de lol natuurlijk ook af..."

Intussen werkt Regi alvast aan nieuw werk: "Ik ben druk bezig aan de opvolger van mijn Radio 2 Zomerhit!" Afwachten dus of er in vaccinatiecentrum van Leuven binnenkort "waar zijn die armpjes" weerklinkt.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!