Floormanager Martia Maes over de heropening van Kinepolis Antwerpen: "Ik ben vooral blij dat ik weer aan het werk kan"

woensdag 1 juli 2020 - 16:33
Cinema
Unsplash
Martia Maes is floormanager bij Kinepolis Antwerpen, dat betekent dat ze verantwoordelijk is voor het onthaal van de bezoekers. Naar de bioscoop gaan, is niet meer hetzelfde als voor de coronacrisis. Wat er veranderd is, vertelde ze in 'Spits met Niels'.

"Ik ben vooral blij dat ik weer aan het werk kan. Er is wel wat veranderd. In het bioscoopcomplex zijn er bijvoorbeeld paaltjes die voor een andere bezoekersstroom zullen zorgen, zodat de mensen duidelijk weten waar ze naartoe moeten gaan. Voor de catering en de tickets werken we voortaan online en in de zalen is er voldoende afstand tussen de mensen. Mensen mogen naast elkaar in hun eigen bubbel zitten en daartussen is er telkens een vrije zetel. Voorts is er ook een lege rij tussen de bezoekers voorzien."

Popcorn online

We kunnen niet meer spreken van bomvolle zalen. Hoe zit het met de ticketverkoop? "Ondanks het feit dat de zalen niet meer vol zitten, zijn we aangenaam verrast van het aantal mensen die teruggekomen zijn." Om een zak popcorn te kopen moet je een andere weg volgen. "Bij ons moet je het eten en drinken voortaan online kopen en je zal enkel kunnen kiezen uit een aantal voorverpakte pakketten." 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!