Foto: Bart Peeters na 2 jaar terug in de Lotto Arena “dit is niet normaal, zo blij dat we hier weer mogen staan”

donderdag 31 maart 2022 - 17:20
In het midden van de pandemie zei Bart: “Als we terug in de Lotto mogen staan, dan wordt dat het grootste verlossingsfeest ooit." En jawel, een paar weken geleden mocht Bart ’31 maart’ in zijn agenda schrijven. Na 2 jaar pauze hervat hij zijn concertreeks in de Lotto Arena.

Bart Peeters werd in 2019 zestig jaar. Voor die verjaardag crëerde hij een gigantisch feestje in de Lotto Arena. Niet één keer maar 16 keer verbouwde hij de Lotto tot een gezellige living waar er al eens gedanst mag worden. Met de nieuwe reeks shows die nu starten zal 'Bart Peeters Deluxe' de langst lopende reeks concerten ooit in de Lotto Arena zijn.

We gaan er een lap op geven, en dan bedoel ik dat niet Will Smith-gewijs

Bart Peeters

Dat Bart zin heeft om nog eens 10 keer voor een volle Lotto arena te staan is wel duidelijk.  Tussen de laatste Deluxe-concerten in januari 2020 en nu, maakte Bart werk van zijn nieuwe plaat ‘De Kat Zat op de Krant’. Vanuit een, vermoedelijk, onweerstaanbare drang voegde hij een paar nummers van die nieuwe plaat aan de setlist toe. Je hoort ondermeer 'Brombeer', 'Genstertje' en de prachtige cover van Axelle Red; "Dat Komt Door Jou". De nieuwe nummers zorgen dus voor een iets andere show dan voor corona. 

Bart wil duidelijk dezelfde energieke ervaring bieden aan iedereen die in 2019 of 2020 niet is kunnen gaan kijken naar de show. De ijzersterke basisingrediënten blijven aanwezig: uitbundig maar toch ingetogen, een pakkend bezoek van Ronny Mossuse en een impressionant 500-koppig koor onder leiding van Hans Primusz.

Bart Peeters Deluxe staat nog tot donderdag 21 april in de Lotto Arena. De laatste tickets zijn nu te koop.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!