Frank Vander linden wuift Britt van Marsenille uit als Madam

vrijdag 21 december 2018 - 10:22
Britts laatste dag als Madam werd er eentje om niet snel te vergeten. Dat Frank Vander linden langs zou komen in de studio was geen verrassing voor haar. Dat hij een hoogst persoonlijke ode ten berde zou brengen dan weer wél.

Frank zou in de laatste 'De Madammen' van het jaar aanvankelijk enkel zijn meest recente single 'Verdwenen vrienden' spelen, maar omdat het voor Britt ook de laatste aflevering achter de Madammen-microfoon was, schreef hij speciaal voor haar nog het mooist denkbare souvenir. Hoe Britt daarop reageerde? Dat zie je hier:

Loading video...

Britt mag haar Madammen-titel dan wel doorgeven aan Siska Schoeters, ze blijft wel deel van onze grootste familie. In de zomer zal ze Radio 2 immers voorzien van een nieuw wekelijks programma, iets om naar uit te kijken! Bovendien zal Britt ook meewerken aan het Radio 2-programma De Inspecteur en zal ze Sven Pichal vervangen in presentatie als hij met vakantie is.

Wie haar graag in actie wil zíen, zit dan weer gebeiteld bij Eén. Samen met Thomas Vanderveken en Jan Van Looveren werkt ze aan Factcheckers, een nieuw programma. Dat zal in het voorjaar op antenne verschijnen.

Britt, voor altijd een straffe madam!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!