Ga gratis naar de voorstelling van Taboe met Philippe Geubels op dinsdag 21 september

vrijdag 17 september 2021 - 11:05
Na anderhalf jaar kruipt Philippe Geubels terug op het podium en dat wil je niet missen. Voor het nieuwe seizoen van Taboe maakt Geubels opnieuw comedy over mensen waarmee hij eigenlijk niet mag lachen. Wil jij er gratis bij zijn op dinsdag 21 september? Speel mee!

Philippe trok op vakantie met mensen die een onvervulde kinderwens hebben, (ex-)verslaafden, bejaarden, mensen met een opvallend uiterlijk, vrouwen, mensen met een diverse genderidentiteit en mensen met autisme en ontwikkelingsstoornissen. Hij leerde hen beter kennen, luisterde naar hun verhalen en vroeg hen of er eigenlijk iets te lachen valt met hun situatie en ervaringen. Op basis daarvan maakte Philippe verschillende comedyvoorstellingen. 

Benieuwd? Beantwoord dan snel de wedstrijdvraag en wie weet win jij wel een duoticket voor de voorstelling van dinsdag 21 september vanaf 18u30! Let wel: voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig.

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. De gegevens van de winnaars worden verwerkt door Arenberg en worden nadien verwijderd.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!