Gloria Gaynor in Oostende

woensdag 21 november 2018 - 12:12
Gloria Gaynor
Gloria Gaynor is bezig met de voorbereidingen van de wereldtournee "Testimony", die haar ook in Oostende brengt.

Op zondag 28 juli komt de 'Queen of disco' naar het Kursaal in Oostende. Gloria Gaynor geeft een concert in de koningin der badsteden naar aanleiding van haar nieuwe wereldtournee "Testimony". Even daarna zal Gloria haar 70ste verjaardag vieren.

De levende legende kan terugblikken op een succesvolle carrière van meer dan 40 jaar. In 1975 scoorde Gloria haar eerste wereldhit met "Never can say goodbye". In 1978 volgde "I will survive". 
in 1991 laat ze terug van haar horen met "Can't take my eyes off you", een cover van Frankie Valli.

Queen of disco

In de jaren 70 waren er maar liefst 2 'Queens of disco'. Donna Summer kreeg deze titel in 1975. Drie jaar later kreeg Gloria Gaynor dezelfde bekroning naar aanleiding van het grote succes van de klassieker "I will survive".

Diploma

Gloria Gaynor blijft zich momenteel ook inzetten voor verschillende liefdadigheidsinstellingen, waarbij ze niet alleen haar tijd, maar ook haar talenten gebruikt om mensen bewust te maken om fondsen te werven die mensenlevens redden. 
Gaynor behaalde onlangs haar bachelor in de gedragswetenschappen, waardoor ze jongeren en gezinnen beter kan helpen en begeleiden.


 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!