Gratis naar ‘Moen Feest', het 4-daags belevingsfestival middenin de groene gordel tussen de Leie en Schelde

vrijdag 13 mei 2022 - 14:39
Unsplash
Moen Feest 2022 in Moen-Zwevegem is meer dan een doorsnee festival. Wil je tijdens het hemelvaartweekend binnen- en buitenlandse artiesten als Metejoor en James Blunt zien stralen? Dat kan! Radio 2 geeft gratis tickets weg.

Vier dagen lang feest vieren middenin de groene gordel tussen de Leie en de Schelde. Dat is Moen Feest! Het hele weekend geniet groot en klein van verschillende muziekstijlen voor alle leeftijden.

Line-up

Al benieuwd naar de line-up? We kunnen alvast vertellen dat je op Beautiful Thursday de hits van James Blunt hoort, op Velvet Friday Belpopklassiekers van Noordkaap, Novastar en Clement Peerens. Op Golden Saturday Bazart, De Mens, Goldband en Compact Disc Dummies en op Family Sunday Metejoor en Regi & LikeMe. De allerkleinsten kunnen zich op zondag perfect vermaken op de kidsdag.

Lekkere trek

Bij een feestje hoort lekker eten. Daaraan geen gebrek, want het evenement is gekoppeld aan een food festival met de lekkerste gerechten en streekproducten.

Meet&greet

Metejoor of James Blunt ontmoeten? Luisteren op donderdag 19 mei naar de Radio 2 Topcollectie om de meet and greet met James Blunt te winnen en op vrijdag 20 mei naar Radio 2 Weekend voor een meet and greet met Metejoor te winnen!

Alle info over Moen Feest vind je op de website!

Speel mee en maak kans op gratis tickets!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!