'Grease' krijgt na meer dan 40 jaar een prequel

woensdag 22 juli 2020 - 13:13
Grease
Er worden plannen gemaakt voor de nieuwe film 'Summer Lovin''. Daarin gaan we eindelijk te weten komen hoe de vakantieliefde verliep tussen Danny Zuko en Sandy Olsson, de 2 hoofdpersonages van 'Grease'.

Na meer dan 40 jaar zijn er concrete plannen om een prequel te maken met de titel 'Summer lovin'', gebaseerd op het liedje 'Summer nights' uit de oorspronkelijke film 'Grease'. In deze nieuwe film keren we terug naar de eerste ontmoeting van Danny en Sandy en hoe ze hun vakantieliefde beleefden. Wanneer de film uitkomt en wie de acteurs zullen zijn, is nog niet gekend.

In 1978 was 'Grease' de populairste film. Iedereen zat in de bioscoop voor het verhaal van de stoere Danny Zuko en de brave Sandy Olsson, die elkaar na een vakantieliefde per toeval tegenkomen op dezelfde school. Na wat grappige misverstanden komt alles goed en leven ze nog lang en gelukkig. John Travolta vertolkte de rol van Danny en Olivia Newton-John schitterde als Sandy. 'Grease' leverde ook een aantal hits op: 'Hopelessly devoted to you', 'Summer nights', 'Sandy', 'Greased lightning' en 'You're the one that I want'.


 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!