Gunther Levi: "Ik heb een onwaarschijnlijke fobie voor naalden"

zaterdag 6 februari 2021 - 12:38
De Romeo's
Deze week raakte bekend dat Chris Van Tongelen van de Romeo's coördinator is van het vaccinatiecentrum in Putte. Dus belden Ruben Van Gucht en Kim Debrie in 'Wat een week' met de drie Romeo's, om te horen hoe het hen vergaat, wat hun muzikale toekomstplannen zijn, en of ze uitkijken naar hun prikje?

Of hebben de Romeo's 'Aichmofobie', angst voor naalden en andere scherpe voorwerpen? "Eigenlijk wel een klein beetje", vertelt kersvers 'vaccinatiecentrumcoördinator' Chris Van Tongelen. "Ik vraag altijd aan de dokter of ik eventjes mag gaan liggen. Omdat ik ooit eens op school van m'n sus gedraaid ben. Bij mij valt dat mee, maar Gunther die heeft dat echt!"

Ik word echt panisch. Ik laat jaarlijks bloed trekken bij de dokter. Hij kent me ondertussen

Gunther Levi

"Ik heb een onwaarschijnlijke fobie voor naalden", vertelt Gunther Levi eerlijk. "Ik word echt panisch. Ik laat jaarlijks bloed trekken bij de dokter. Hij kent me ondertussen. Dat is met rituelen: even rustig praten, me op mijn gemak stellen, vragen hoe het is met de kinderen, hoe het is thuis, op het werk... en dan zo stil en rustig mogelijk met die naald naar mij komen. Dus in dat vaccinatiecentrum wordt dat wel een klein probleem." 

Organisatorisch talent

Collega Romeo's Davy en Gunther kunnen jammer genoeg niet bij Chris in Putte langsgaan voor hun prikje. Davy Gilles: "Ik moet hier in Westerlo gaan, net als Gunther." Davy spreekt vol lof over Chris z'n organisatorisch talent, wat goed van pas komt als coördinator van het vaccinatiecentrum in Putte: "Als er iemand is die dat goed zal doen, is dat Chris", vertelt Davy. "Hij is er voor gemaakt voor zo'n dingen." Chris heeft jarenlang ervaring als uitvoerend producent van grote evenementen en shows.

Ze zeggen wel dat ik er ineens een pak slimmer uitzie

Davy Gilles

Tijdens het interview draagt Davy voor het eerst een bril. "Het is een beetje wennen. Ik heb hem eigenlijk alleen nodig om tv te kijken en auto te rijden. Ze zeggen wel dat ik er ineens een pak slimmer uitzie", lacht Davy, wat de andere Romeo's alleen maar beamen.

Terug optreden?

De Romeo's wagen zich ook aan een pronostiekje over wanneer ze opnieuw samen zouden kunnen optreden. Davy gokt 10 juli: "Zo tegen de Vlaamse feestdag, dat is mijn hoop." Chris mikt op 1 mei: "Ik heb gisteren een boeking binnen gekregen voor 1 mei." Gunther: "Ik hoop ook dat er tegen mei kleine feestjes kunnen plaatsvinden."

Het is al een tijdje geleden dat de Romeo's nog samen nieuwe muziek maakten, maar Davy bracht onlangs solo een single uit: 'Door al m'n tranen heen'.
Nieuwe plannen samen zijn er ook wel: "Vanaf het moment dat we mogen laten we een nieuwe single op jullie los. Die is zo goed als klaar. Maar Gunther heeft die nog niet gehoord", lacht Chris. "Davy en ik zijn er vollenbak mee bezig geweest terwijl Gunther 'Familie' draait."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!