Haal nog meer uit je zomer met de Radio 2-app!

woensdag 14 april 2021 - 08:00
Niets missen van deze geweldige zomer? Download dan nu de Radio 2-app! Daarvoor moet je wel mobiel surfen, dus neem er even je smartphone bij! Hier lees je alvast waarom onze app zo geweldig is.

Als je een smartphone hebt, kun je de app heel gemakkelijk downloaden door te surfen naar app.radio2.be

Wat kan je doen met onze app?

Live luisteren

Je bent onderweg en je wil niets missen van 'De Inspecteur', 'De Madammen' of 'De Topcollectie'? Om nog maar te zwijgen van het nieuws uit jouw regio. Geen probleem! Luister gewoon verder via de Radio 2-app.

Live kijken 

Benieuwd Waar Kim Debrie of de Ladybikers uithangen? Via de app kan je altijd meekijken! Een beetje alsof je er zelf bij zou zijn! We zorgen ook heel vaak dat er leuke dingen te zien zijn in de app die je niet op de radio hoort. Exclusieve optredens, interessante interviews of jouw favoriete artiesten die met jou in gesprek gaan!

En superhandig, je kan het beeld nu ook makkelijk chromecasten naar je televisie.

Herbeluisteren via Radio 2 Select

Een uitzending gemist? Je kan alle programma's integraal herbeluisteren! Maar we hebben het je nog makkelijker gemaakt, want met Radio 2 Select kan je afzonderlijke gesprekken en reportages snel terugvinden.

Luister naar onze streams en podcasts

Op Radio 2 Bene Bene hoor je de beste muziek van bij ons, op Radio 2 Unwind klinkt muziek om er een ontspannende avond van te maken. 

Ook onze podcasts heb een mooi plekje gekregen, heb jij 'Wijs, de podcast' of de podcast van 'De Rotonde' al beluisterd? 

De playlist bekijken

Op het startscherm van de app kan je in onze playlist duiken. Kan je dus niet meteen op de titel of de naam van een artiest komen, ook dat vind je makkelijk terug in de app! 

Blijf op de hoogte

We kunnen je nog beter informeren over onze programma's of speciale acties. Denk aan de 1000 Klassiekers of onze specials. Maar ook het nieuws uit jouw regio, onze mooiste verhalen en handigste tips & tricks vind je nu makkelijk terug in de app.

Duidelijke navigatieknoppen

Onderaan je scherm vind je verschillende knoppen om makkelijk te navigeren in de app.

Ontdek

Dit is het hart van de Radio 2-app. Hier blijf je op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt in jouw buurt en bij Radio 2.

Luister

Luister live naar wat op dat moment wordt uitgezonden, zet een van onze streams op, of ontdek een van onze podcasts. 

Reageer

Reageren is nog nooit zo makkelijk geweest. Eenmaal geregistreerd, kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. En extra leuk, je kan nu ook met emoji's reageren!

Om te kunnen reageren moet je je wel even aanmelden met je VRT-profiel.

Profiel

Hier kan je de instellingen van de app beheren. Je kan er je regio kiezen of aanpassen. Je kan instellen je al dan niet berichten van ons wil ontvangen.

Heb je opmerkingen, suggesties, vragen? Laat het ons weten via de app!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!