Herbekijk de Radio 2-concerten van RIET, Barbara Dex en Belle Perez op VRT NU

maandag 15 februari 2021 - 17:00
RIET, Barbara Dex en Belle Perez
Radio 2
Tijdens 'De Week van de Belgische muziek' zetten we muziek van eigen bodem extra in de schijnwerpers om deze sector een hart onder de riem te steken. Daarbij steunen we de artiesten, die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis. Op VRT NU kan je unieke concerten zien van RIET, Barbara Dex en Belle Perez.

RIET

In september 2020 nam RIET een concert op in het pittoreske kerkje in Mariekerke, aan de oever van De Schelde. Ze zong de liedjes van haar jongste album 'Aardbeien in januari'. RIET kreeg daarbij de muzikale steun van Bart Peeters, Raf Walschaerts en Frank Vander linden.

Barbara Dex

Barbara Dex gaf in oktober 2020 een optreden in de Don Boscokerk in Buizingen. Samen met pianist Didier zong ze de liedjes van haar idolen Dolly Parton, The Judds, Ann Christy, Yasmine en Bjork. Het bisnummer was natuurlijk 'Iemand als jij'.

Belle Perez

'Belle Perez Anders' is de titel van het muziekprogramma, waarin Belle Perez liedjes zingt over haar moederland Spanje, over hoop, over kerst. Belle neemt jou ook mee naar het begin van haar carrière met 'Hello world'. Geniet van een stemmige 'Belle Perez Anders' tussen de brandende kaarsen.


Bekijk alles op de Radio 2-pagina op VRT NU!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!