Herbeleef 5 toffe momenten uit de 'Vijver van Siska' met Bent Van Looy en Jani

zaterdag 25 juli 2020 - 10:02
Siska Schoeters maakte weer plaats voor koffie en muziek aan de oever van haar vijver. Deze week kwamen Bent Van Looy en Jani Kazaltzis langs. We vatten de uitzendingen voor je samen in 5 leuke momenten!

Jani bracht een internetfenomeen mee

Zijn hondje Qozmo was ook van de partij. En die is minstens even beroemd als Jani, hij heeft zelfs een eigen Instagram-account met bijna 8.000 volgers! "Ik heb al meegemaakt dat ik op straat loop met Qozmo en dat mensen om een foto vragen met hém, in plaats van met mij. Hij is dus al populairder dan ik", vertelt Jani al lachend.

Bent Van Looy covert Louis Neefs

In zijn unieke Bent Van Looy-stijl bracht hij een cover van Louis Neefs' 'Wat een leven.'

Dé zomerlifehack: watermeloen in een plastic zak

Siska had een verrassing voor Jani, ze viste een watermeloen in een plastic zak uit haar vijver. Klinkt vreemd, maar voor Jani was het heel vertrouwd. "Dit is echt iets uit mijn kindertijd. Dat deed mijn vader ook altijd in de zee in Griekenland. ‘s Morgens legde hij die erin en zo bleef die fris. Tegen de middag aten we die dan op onder onze parasol met feta erbij. Heerlijk!"

Bent Van Looy zingt niet alleen, hij schildert ook

"Het is geen hobby, ik heb er echt voor gestudeerd", vertelt Bent. "Ik ben eigenlijk heel introvert. En daar past het schilderen perfect bij, want schilderen vereist een stilte. Ik schilder sprookjestaferelen, maar niet de typische Disney-dingen. Ik ben naar de oorspronkelijke verhalen van Grimm gegaan. Ik schilder ook maar met 3 of 4 kleuren. Het is een soort giftige vorm van de sprookjes."

Jani en Bent doen de vijverrace

Goed gedaan Jani en Bent! Ze vaarden op 1 min, 12 seconden en 81 honderdste de vijver over! Daarmee staan ze op dit moment op de tweede plaats!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!