Herbeleef 'Iedereen Beroemd' nu als musical

donderdag 14 februari 2019 - 23:59
Iedereen Beroemd
Succesvolle film van Dominique Deruddere krijgt een nieuw leven op het podium

Het is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat Vlaanderen kennis maakte met Jean Vereecken en zijn dochter Marva. Jean hoopt op beroemdheid en probeert zijn dromen te realiseren via de zangcarrière van zijn dochter Marva Vereecken. Wedstrijd na wedstrijd doen ze mee in de hoop een doorbraak te forceren. Marva is niet van de mooiste en is ook niet bijzonder toonvast, maar dat overziet Jean. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren.

Muziek en teksten voor de musical 'Iedereen Beroemd' werden geschreven door niemand minder dan Jelle Cleymans en de regie is in handen van Frank Van Laecke. In de cast zien we een heleboel bekende namen, zoals Sven De Ridder en Joke Emmers die beiden een schitterend musicaldebuut maken. Zij worden bijgestaan door Ianthe Tavernier, Bert Verbeke, Nele Goossens en Peter Thyssen!

Pers en publiek reageerden laaiend enthousiast en nu willen we jou ook graag de kans geven om met een exclusieve korting tickets te boeken voor deze uitmuntende feel-good musical!

Bestel tickets met exclusieve korting voor de musical 'Iedereen Beroemd' in Antwerpen

Op 17 februari ging de musical “Iedereen Beroemd” in première, gebaseerd op de gelijknamige, Oscar-genomineerde film van Dominique Deruddere. Omdat je deze musical niet mag missen biedt Radio 2 je een exclusieve korting voor de voorstellingen van vrijdag 22 en zaterdag 23 maart in zaal Elckerlyc in Antwerpen.

Daarbij klik je op één van onderstaande voorstellingen, en klik dan op het gele balkje met promocode. Daarna vul je het codewoord in: VRT2019. Goed nieuws want het aantal tickets dat je met deze code kan bestellen is onbeperkt maar haast je, want op is op!

 

Reserveer hier je tickets voor vrijdag 22 maart om 20.15u.

 

Reserveer hier je tickets voor zaterdag 23 maart om 20.15u.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!