Het doek valt over de Nederlandse groep Doe Maar

woensdag 22 september 2021 - 16:52
Doe Maar
Belga
De afscheidstournee van Doe Maar is definitief afgelast. De zanger Henny Vrienten is ziek.

Geen Doe Maar in de Ancienne Belgique

Recent werd de afscheidstournee van Doe Maar aangekondigd. De fans zouden nog 1 keer kunnen meezingen met 'Pa', Is dit alles', '32 jaar (Sinds 1 dag of 2)', 'Doris Day' en '1 nacht alleen'. Henny en de andere groepsleden keken enorm uit naar de afscheidstournee. Vanwege de ziekte van zanger en bassist Henny Vrienten gaan de geplande concerten van Doe Maar in oktober en november niet door. Ook het concert van 2 oktober in de Ancienne Belgique gaat niet door. Deze zullen ook niet later worden ingehaald. 

De groep begrijpt dat dit een grote teleurstelling is, maar heeft helaas geen andere keuze. Wie een ticket gekocht heeft, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De kaartjes worden volledig terugbetaald.

We vragen iedereen de privacy van Henny en zijn gezin te respecteren.

Management Doe Maar

Ziekenhuistraject

Het management van Doe Maar heeft niet bekend gemaakt wat de diagnose is. De 73-jarige Vrienten zal een ziekenhuistraject ondergaan voor een aantal onderzoeken. "We vragen iedereen de privacy van Henny en zijn gezin te respecteren."

Een Leven vol Muziek

In 2019 kreeg Henny Vrienten tijdens De Eregalerij van Radio 2 'Een Leven vol Muziek'. Zowel als zangercomponist en als producer heeft Henny Vrienten een onmiskenbare invloed gehad op de muziek van de Lage Landen.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!