Indrukwekkend: dit zijn de strafste verzamelaars van David Bowie-spullen

maandag 11 januari 2021 - 12:14
David Bowie heeft ook bij ons enthousiaste fans. Niet alleen de muziek van Ziggy Stardust is voor hen belangrijk. Het mag ook iets meer zijn. Schilderijen, een versierde schouw en zelfs een heus museum zijn in Vlaanderen een eerbetoon aan David Bowie. Naar aanleiding van het David Bowie-weekend bezorgden luisteraars ons de foto's van hun mooiste bezittingen via de app van Radio 2.

Wie Emma Beeckman uit De Haan een bezoekje brengt, kan niet naast dit schilderij van David Bowie in haar woonkamer kijken.  

David Bowie

De bewondering voor het werk van David Bowie is groot bij Jozef Gysels uit Nijlen. In zijn muziekkast staan al zijn platen.

David Bowie

Louisa Smekens uit Aalst is een enorme fan van David Bowie. Van haar schoonzus kreeg ze deze tekening gemaakt met houtskool. Vanzelfsprekend kreeg dit meesterwerk een mooie plaats bij Louisa.

David Bowie


De vader van Clement Magali uit Avelgem is een heel grote fan van David Bowie. Hij verzamelt al 40 jaar alles van David in zijn eigen Bowie-museum.

David Bowie

David Bowie was voor Ilse Ons uit Machelen de man van haar leven. Ze heeft hem zelfs 11 keer live aan het werk gezien.

David Bowie

"Bowie is always in the house" zegt Geert Vandekerckhove uit Zedelgem. David Bowie brengt elke dag warmte in het living van Geert.

David Bowie

David Bowie zal voor altijd het idool zijn van Ilja Christiaens uit Dendermonde. Hij heeft een zeer uitgebreide verzameling met alles wat met zijn grote held te maken heeft.

David Bowie

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!