Inge Van Loon van Kamp C: "Als je vrienden verliest, merk ik dat die soms tekens geven"

dinsdag 1 oktober 2019 - 13:19
Kamp C in Westerlo is hét centrum voor duurzaam bouwen en wonen. Inge organiseert events voor Kamp C en moet daarvoor stevig in haar schoenen staan!

First be a woman!

"Je moet toch al eens je mannetje staan als je als vrouw events organiseert," vertelt Inge. "En tegelijk ook soepel zijn en je kunnen aanpassen. Een van de liedjes die ik voor Plaat Préféré koos, is daarom 'First be a women' van Gloria Gaynor!"

Als je goede vrienden verliest

"Jammer genoeg verliezen we soms wel eens goede vrienden of familie in het leven," zegt Inge. "Maar ik geloof dat die, af en toe, kleine signaaltjes of tekentjes geven. Ik ben gelukkig met mijn gezin, maar ik wil wel eens iets teruggeven en ik hoop dat dit met 'There must be an Angel' van Eurythmics een beetje kan!

Inge Van Loon

Open Bedrijvendag

Deze week zijn vijftien bedrijven te gast bij Plaat Préféré n.a.v. Voka Open Bedrijvendag. Vijftien medewerkers uit al die bedrijven, van de zaakvoerder, over de HR manager tot bediendes en arbeiders, kiezen hun drie favoriete platen. Elke dag kan je naar Plaat Préféré luisteren tussen 9 en 10 uur 's ochtends op Radio 2.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!