Je kan nu ook postzegels likken met de jarige Rolling Stones

dinsdag 11 januari 2022 - 12:00
The Rolling Stones
Royal Mail
Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van The Rolling Stones brengt de Britse Royal Mail twaalf unieke postzegels uit.

60 jaar Rolling Stones

Omdat The Rolling Stones 60 jaar op het podium staan, geeft de Britse Royal Mail - of de Engelse bpost - een speciale set van 12 postzegels uit als eerbetoon aan één van de meest legendarische rockgroepen aller tijden
Op 8 postzegels staan foto's van Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood en de vorig jaar overleden drummer Charlie Watts tijdens verschillende concerten die ze wereldwijd gegeven hebben. Van Hyde Park in Londen in juli 1969 tot het Amerikaanse East Rutherford in New Jersey in augustus 2019. De andere 4 postzegels zijn bedrukt met twee groepsfoto's en twee posters van hun tournees.

The Rolling Stones

Unieke carrière

"Er zijn maar weinig groepen in de rockgeschiedenis die erin geslaagd zijn een carrière uit te bouwen die zo rijk en uitgebreid is als die van The Rolling Stones. In hun platenkast staan een aantal van de meest iconische en inspirerende albums van de moderne populaire muziek." vertelde David Gold, woordvoerder bij Royal Mail.

Er zijn maar weinig groepen in de rockgeschiedenis die erin geslaagd zijn een carrière uit te bouwen die zo rijk en uitgebreid is als die van The Rolling Stones.

David Gold, woordvoerder bij Royal Mail.

The Beatles waren eerst

The Rolling Stones is niet de eerste groep die in Engeland een postzegelverzameling krijgt. Eerder kregen The Beatles, Pink Floyd, Queen en Elton John dezelfde eer. In 2021 kregen de 6 Belgisch DJ's Dimitri Vegas & Like Mike, Netsky, Lost Frequencies, Yves V en The Magician ook hun eigen plakker.

De unieke postzegels van The Rolling Stones zijn te koop vanaf donderdag 20 januari 2022 via de website van The Royal Mail.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!