Joris Hessels vanaf zondag 5 december op Radio 2 met 'Radio 2 Nieuwjaarsbrief'

zondag 28 november 2021 - 15:10
Foto: Radio 2
De zondagochtend van Radio 2 klinkt vanaf 5 december een tikje anders, want Christel Van Dyck maakt twee maanden plaats voor Joris Hessels. Dat maakten ze vandaag samen bekend in 'Radio 2 Zintuigen'.

We gaan Christel Van Dyck even moeten missen op de radio: "Ik moet een tijdje revalideren voor een knie die niet zo goed meer mee wil." Het leuke nieuws is dat ze met Joris Hessels de geknipte vervanger heeft gevonden. "Ik denk dat het heel leuke radio gaat worden, ik ga zeker luisteren", vertelt Christel zelf.

Joris wijdt een gloednieuw radioprogramma aan een van zijn favoriete eindejaartradities, nieuwjaarsbrieven schrijven. Elke week ontvangt Joris een bekende gast, waarmee hij samen een brief schrijft. Belangrijk detail, de nieuwjaarsbrief is gericht aan iemand die nauw aan het hart ligt van de praatgast. 

De eerste 'Radio 2 Nieuwjaarsbrief' hoor je zondag uit de mond van Mathieu Terryn. Joris gaat de komende maand ook nog aan het schrijven met Kamal Kharmach (zondag 12 december), Rudi Vranckx (zondag 19 december) en Saartje Vandendriessche (zondag 2 januari)De namen van de andere bekende gasten worden binnenkort bekendgemaakt.

'Radio 2 Nieuwsbrief'vanaf zondag 5 december, elke zondag van 9.00 tot 10.00 uur op Radio 2.

Maar eerst, een nieuwjaarsbrief voor jou

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!