Julio Iglesias komt naar Antwerpen

maandag 4 februari 2019 - 14:24
Julio Iglesias
De grootste zingende Spaanse womanizer geeft een optreden in Het Sportpaleis.

Op zaterdag 8 juni is het zover. Julio Iglesias geeft dan een optreden in Het Sportpaleis van Antwerpen. Naar aanleiding van zijn nieuwe wereldtournee "50 Year Anniversary World Tour". Julio staat namelijk 50 jaar op de planken en dat mag gevierd worden. Je mag je verwachten aan zijn grootste hits zoals "Quiereme", "Quiereme mucho", "Un canto a Galicia" en "Amor".

Real Madrid

Net zoals Thibault Courtois heeft Julio Iglesias het doel verdedigd van voetbalclub Real Madrid. Tijdens de revalidatie na een ongeluk hield hij zich bezig met het componeren van liedjes.  
In 1970 stond Julio namens Spanje op het podium van het Eurovisiesongfestival. Hij behaalde de vierde plaats met het liedje "Gwendolyne".
"Un canto a Galicia" wordt een heel grote hit in 1972. Daarna volgde het ene succes na het andere. 
Na de ontvoering van zijn vader door de Spaanse afscheidingsbeweging ETA, verhuisde Julio naar Miami. In Amerika neemt hij een duet "To all the girls I've loved before" op met Willie Nelson.

Enrique

Julio Iglesias heeft 2 trouwboekjes. Uit deze huwelijken kwamen er 8 nakomelingen. Waaronder zijn zoon Enrique, die ook een succesvolle zangcarrière uitbouwde.

Ereburger

In februari 2015 werd Julio Iglesias benoemd tot ereburger van Madrid.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!