K3 laat iedereen op een leuke manier zijn handen wassen tegen het coronavirus

donderdag 26 maart 2020 - 09:34
K3
Klaasje, Marthe en Hanne willen op een leuke manier kinderen leren hoe ze hun handen wassen tegen het coronavirus. Ze maakten bij hen thuis een videoclip van het aangepaste liedje 'Handjes draaien'.

Van de Noordpool tot in Afrika

Naar aanleiding van de coronacrisis heeft K3 een nieuwe versie opgenomen van het liedje 'Handjes draaien' uit 2010. In het nieuwe nummer 'Handjes wassen' willen zij dat iedereen zijn of haar handen wast. Van de Noordpool tot in Afrika willen Klaasje, Marthe en Hanne dat alle kinderen hun handjes wassen tegen het vreselijke coronavirus.

Ze voegden het woord bij de daad in een videoclip waarbij ze alle drie thuis het liedje zingen en ook tonen hoe ze hun handen wassen. K3 vindt het belangrijk dat mensen bewust zijn van de maatregelen van de overheid en willen deze boodschap op een toffe manier bij de kinderen brengen.

Wat doet K3 ondertussen?

Net zoals iedereen blijft ook K3 in hun kot. Maar waarmee houden de 3 zangeressen zich ondertussen bezig? Hanne is begonnen aan een online kookshow. Ze maakte al een kaastaart, confituur en haverpannenkoekjes, maar ze levert nog niet aan huis. Marthe zit op TikTok, waar ze mysterieuze filmpjes maakt met magische trucjes. Klaasje doet aan workouts en zette onlangs een video online. Ze wil daarbij mensen aanmoedigen om in deze tijden te blijven sporten.

K3-shows

Tot en met april zijn de K3-shows sowieso uitgesteld naar een latere datum. Wie al een ticket gekocht heeft, kan het gebruiken voor een van de latere concerten..

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!