Kathleen Van Bael van Keukens Kovéra: "Working 9 to 5 lijkt mij ideaal qua werkritme!"

maandag 30 september 2019 - 16:40
KVA Retail
Kathleen Van Bael is geboren in Beerzel maar woont ondertussen in Pijpelheide bij Booischot. Kathleen is productieleider bij Kovéra in Hulshout waar ze bijna 20 jaar werkt!

Sterke vrouwen

Kathleen zorgt er voor dat je keuken of je maatkastjes vlotjes gemaakt worden bij Kovéra. In haar vrije tijd ging Kathleen graag sporten maar sinds ze vorige jaar een hernia in haar hals kreeg, moet ze tegenwoordig het tennissen en de yogalessen laten. Maar ze vond er een oplossing voor, Kathleen heeft een hond, Luca, een Boerboel en daarmee gaat ze nu iedere avond een lange wandeling maken, waardoor ze toch nog in conditie blijft.

Een van de platen die ze koos bij Plaat Préféré is 'Working 9 to 5' van Dolly Parton. "Mijn vrouwelijke collega's en ik hebben dit nummer gekozen omdat het door een sterke vrouw wordt gezongen," vertelt Kathleen. "En in de fabriek  in Hulshout zijn er een pák sterke vrouwen. Working 9 to 5 lijkt ons ideaal qua werkritme. Wij werken dan wel van 8 to 5, maar dat is ook ideaal!"

Kovera is te bezoeken

Kovéra is een Vlaams keuken-, maatkasten en granietverwerkingsbedrijf, gevestigd in de gemeente Hulshout. Ze maken keukens voor particulieren, bouwpromotoren, projectontwikkelaars en de vakhandel. Ook kantoorruimten, badkamers en dressings behoren tot hun dagdagelijkse activiteiten. Wil je hun fabriek eens in werking zien, wel dat kan want ook Kovéra neemt deel aan de Open Bedrijvendag volgende zondag!

Kathleen Van Bael

Open Bedrijvendag

Deze week zijn vijftien bedrijven te gast bij Plaat Préféré n.a.v. Voka Open Bedrijvendag.  Vijftien medewerkers uit al die bedrijven, van de zaakvoerder, over de HR manager tot bediendes en arbeiders, kiezen hun drie favoriete platen. Elke dag kan je naar Plaat Préféré luisteren tussen 9 en 10 uur 's ochtends op Radio 2.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!