Kim Debrie danst mee voor Dag van de Zorg!

zaterdag 14 mei 2022 - 12:46
Foto Dag v/d Zorg
Op zondag 15 mei is het opnieuw opendeur in zorg en welzijn. 300 zorg- & welzijnsorganisaties ontvangen jou met open armen en een boeiend programma. Breng gerust je kinderen, familie en vrienden mee, want iedereen is welkom!

Kom erbij … en ontdek!

In aanloop naar Dag van de Zorg is er ook de Week van de Zorg. Centraal staan informatie en verbinding. Zo zijn er van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 mei opnieuw Zorgbabbels. In online ochtendshows ontvangt gastvrouw Lisbeth Imbo meer dan 50 interessante gasten, specialisten en ervaringsdeskundigen en hebben we het over een gezonde geest in een gezond lichaam, gezond werken, gezonde omgeving, gezonde toekomst en over gezond samen leven. Ontdek HIER het programma en registreer je nog vandaag!

Kom erbij … en dans!

Doe mee met de danschallenge van Dag van de Zorg en dans samen met collega’s, familie of vrienden op het campagnelied ‘En dans’ van Clouseau.  Heb je een filmpje opgenomen, gooi je moves tijdens Week van de Zorg van 9 tot 15 mei op sociale media met #preventie #komerbij #danschallenge #dagvandezorg. 

Je kan het demofilmpje met danscoach Joke Emmers en de mp3 HIER gratis en rechtenvrij downloaden.

Kim Debrie geeft het goede voorbeeld! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!