Koen Wauters over zijn coronabesmetting: "Ik ben vooral heel moe geweest"

maandag 12 oktober 2020 - 17:00
Clouseau schiet vandaag de video van hun nieuwe single 'Zuurstof'. Reporter Niels Vandeloo ging een kijkje nemen tijdens de opnames in Malle. Het is de eerste keer dat Koen Wauters terug aan het werk is sinds zijn coronabesmetting.

"Eigenlijk heb ik niet zo heel veel last gehad", vertelt Koen. "Ik ben vooral heel erg moe geweest. Dat blijft nu nog een beetje sluimeren. Uiteindelijk heb ik drie weken in quarantaine gezeten. Hier vandaag is de eerste keer dat we elkaar fysiek terugzien sinds een maand. Maar eerlijk: ik had ook geen zin om iemand te zien. Je hebt geen zin om sociaal te zijn. Ik heb gewoon gewacht tot ik me beter voelde en ben nu met een glimlach, onder dit masker weliswaar, helemaal terug!"

Zuurstof

Bij die nieuwe single 'Zuurstof' hoort een spectaculaire video. "Er vliegen grote dingen in de lucht, met grote propellers die wind blazen", vertelt Kris Wauters. "Het gaat over een man en een vrouw die zich elk in een aparte situatie bevinden waaruit ze zich losbreken", legt Koen uit. "Die mensen zijn op zoek naar zuurstof. Die beelden zijn verwoven met een optreden van ons als groep. Ik ga ook door de wind opgeschept worden en vliegend doorheen de clip gaan. Ik hoop dat ze mij goed vastbinden, dat ik niet met mijn klikken en klakken op de grond lig! Maar zo’n dingen vind ik helemaal niet erg. Water vind ik minder leuk, gelukkig hebben we dat nog nooit gedaan in een video. Alhoewel, vandaag ga ik toch ook niet droog naar huis gaan."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!