Laatste aflevering Undercover 2: ”Helemaal op het einde zal je een hint krijgen over reeks 3”

zondag 8 november 2020 - 09:30
VRT
De laatste aflevering van het tweede seizoen ‘Undercover’ is vanavond te zien op Eén. Het proces van Ferry Bouman is in volle gang. Zal de politie de wapenhandelaars op heterdaad kunnen betrappen? En komt het goed met Nathalie en haar zoontje? Kim Debrie en Ruben Van Gucht belden in ‘Wat een week’ met acteurs Tom Waes en Frank Lammers.

Ook Tom Waes en Frank Lammers, undercoveragent Bob Lemmens en drugsbaron Ferry Bouman, zullen vanavond kijken naar de ontknoping. Ze wilden aan Kim en Ruben nog niet veel verklappen. Op de vraag of Ferry de cel in zal moeten antwoordt Frank lachend: “Volgens mij is er maar 1 iemand die de cel in zal moeten en dat is Donald Trump! Nee, we mogen echt niets zeggen!”

We hebben vorige week een scene moeten draaien waar we het allebei uitproestten van het lachen

Opnames Undercover 3

Ook over het thema van de derde reeks willen ze nog niets kwijt. Maar… “Als je naar de laatste aflevering van seizoen 2 kijkt zal je helemaal op het einde wel een hint krijgen, denk ik! Dus je moet kijken”, vertelt Tom.

Dat er heel wat wordt afgelachen tussen Tom en Frank is duidelijk. “We hebben vorige week een scene moeten draaien waar we het allebei uitproestten van het lachen!”, zegt Tom, waarna ze beiden weer uitbundig beginnen schaterlachen! “Het was niet te doen jongens!”, giert Frank het uit.

Na Ferry de film, ook een film over undercoveragent Bob?

In maart 2021 komt er een film over de jonge Ferry Bouman. “Die hebben we al gedraaid”, zegt Frank.

Op de vraag of Tom jaloers is dat het personage Ferry een film krijgt en zijn personage niet antwoordt hij mysterieus: “Nee, helemaal niet. Er komt hier misschien ook iets aan. We zijn aan het nadenken...

Over Ferry de film vertelt Frank nog: “Ik kan wel zeggen dat Tom heel jaloers was omdat hij graag wou meespelen in een bepaalde scene.” Waarop Tom met de glimlach aanvult: “Blijkbaar is er nagedacht om me een cameorol te geven tijdens een scene in een striptent, maar die scene is uiteindelijk helemaal zonder mij gedraaid en daar heeft Frank me al vaak aan herinnert. Toch spijtig dat ik er niet bij was.”

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!