Lady Gaga heeft haar tweede filmrol binnen handbereik

maandag 4 november 2019 - 14:27
Lady Gaga
Barcroft Media
De Amerikaanse zangeres Lady Gaga gaat na 'A star is born' terug voor de filmcamera staan.

Stefani Joanne Angelina Germanotta of Lady Gaga heeft de smaak te pakken. Na het succes van de film 'A star is born' mag nogmaals haar acteertalent bewijzen. Lady Gaga krijgt een rol in een nieuwe film over de familie Gucci. Je weet wel, die van het gelijknamig modehuis.
Lady Gaga krijgt de rol van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van Maurizio Gucci. Hij was de kleinzoon van Gucci-oprichter Guccio Gucci. Maurizio werd in 1995 voor zijn kantoor doodgeschoten. 
Reggiani werd voor die moord veroordeeld tot 29 jaar cel. Maar kwam na 18 jaar in 2016 vervroegd vrij. Dat Maurizio Gucci zijn echtgenote in 1985 aan de kant schoof voor een jongere vrouw, zou de aanleiding geweest zijn voor de moord.

Ridley Scott

Het script wordt gebaseerd op het boek 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed' van Sara Gay Forden.
De titel van de film wordt later bekend gemaakt. In de regiestoel zal een man met een klinkende naam zitten: Ridley Scott. Hij is verantwoordelijk voor de kaskrakers 'Alien', 'Blade Runner', 'Gladiator', 'Thelma and Louise' en 'The Martian'.

Oscar

Lady Gaga ontving voor haar liedje 'Shallow' in 'A star is born' de Oscar voor de beste soundtrack. Ze zong het nummer samen met acteur Bradley Cooper. Lady Gaga was ook genomineerd voor de Oscar voor de beste actrice.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!