Laura Tesoro maakt eerste Engelstalige cover voor Raymond & Vrienden

maandag 12 oktober 2020 - 12:00
Radio 2 viert de 70ste verjaardag van Raymond van het Groenewoud in stijl en zet de veelzijdige artiest een jaar lang in de spotlights. Deze maand zorgt Laura Tesoro voor de eerste Engelstalige cover in deze reeks.

Voor 'Het jaar van Raymond' vraagt Radio 2 elke maand aan een Vlaamse artiest om een cover te maken van een nummer uit het rijke oeuvre van Raymond van het Groenewoud. Na Bart Herman, Paul Michiels, Bart Kaëll en Yevgueni, Bart Peeters en Tom Vanstiphout is het nu de beurt aan Laura Tesoro om hem muzikaal in de bloemetjes te zetten. Zij zorgt voor de eerste Engelstalige cover in deze reeks met het nummer: 'Brussels by night'. 

Het is een prachtig nummer en omdat ik alleen in het Engels zing, geraakte ik sowieso al weg met de titel.

Laura Tesoro

Laura Tesoro geeft toe dat ze in haar zoektocht voor dit nummer het repertoire van de zanger nog meer ontdekt heeft. "Ik kende wel wat grote hits van hem, maar een echte Raymond-kenner ben ik zeker niet. Ik weet uiteraard dat het een grote meneer is en hij heeft ook al eens iets heel liefs over me gezegd tegen mijn manager." Laura belandde in haar zoektocht bij het nummer 'Brussels by night'

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!