Madonna gaat naar het Eurovisiesongfestival

vrijdag 12 april 2019 - 18:04
Madonna
In Tel Aviv zal Madonna 2 liedjes zingen tijdens het Eurovisiesongfestival.

In mei zal Eliot ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. In de wandelgangen zal hij waarschijnlijk een selfie kunnen nemen met Madonna.
De Queen of Pop zal tijdens de finale van het Songfestival op 18 mei 2 liedjes zingen. Vermoedelijk is dat 1 klassieker en 1 liedje uit haar nieuw album.
Dat levert haar ook ongeveer 1 miljoen dollar op.

Justin

Eerder, tijdens het Eurovisiesongfestival in 2016, gaf Justin Timberlake een gelijkaardig optreden. In Stockholm zong hij toen "Can't stop the feeling". Het leverde Justin een geweldige zomerhit op.

Protest

De overwinning van Netta met het liedje "Toy" in 2018 is de reden dat het Eurovisiesongfestival dit jaar in Israël georganiseerd wordt. Niet iedereen is daar blij mee.
Heel wat bekende artiesten riepen op om het internationale liedjesfestival te boycotten. Onder meer Roger Waters, Peter Gabriel Helmut Lotti, Slongs, Daan, Raymond van het Groenewoud en Stef Kamil Carlens wilden tegen het internationale liedjesfestival protesteren omdat zij het gedrag van Israël tegenover het Palestijnse volk als een schending van de mensenrechten zagen.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!