Marco Borsato heeft een burn-out: "Wat ik doe, is mijn lust en mijn leven, maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit"

donderdag 9 januari 2020 - 14:39
Marco Borsato
Paul Bergen
De hoge druk om te presteren heeft geresulteerd in een burn-out bij Marco Borsato. Hij stopt tijdelijk met al zijn werkzaamheden.

Burn-out

Marco Borsato heeft een burn-out. De hoge prestatiedruk van de voorbije jaren heeft zijn tol geëist. Marco Borsato legt voor onbepaalde tijd zijn werk neer. We zullen hem de komende tijd even niet meer zien tijdens optredens en in televisieprogramma's. Hoelang de zanger rust zal nemen, is niet bekend, laat hij weten in een persmededeling.

Wat ik doe, is mijn lust en mijn leven, maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.
 

Marco Borsato

TIA

Marco Borsato werd in 2014 onwel net voor een concert van de Vrienden van Amstel. In het ziekenhuis kreeg hij de diagnose van een TIA. Dit is een tijdelijke afsluiting van een bloedvat in de hersenen.
Op advies van de dokters nam hij toen rust.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!