Marigo Bay zingt 'Malibu'

vrijdag 7 mei 2021 - 07:00
Marigo Bay
Radio 2
De Brusselse zangeres Marigo Bay heeft zowel de Belgische als de Amerikaanse nationaliteit. De bezige bij schrijft bijna elke dag wel een nieuwe song. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt ze haar jongste single 'Malibu', een zonnig liedje met een catchy refrein.

Malibu

Marigo Bay heeft een tijdje aan de westkust gewoond in Amerika en daar kwam ze veel 'fakeness' tegen. "'Malibu' gaat over mijn leven in Los Angeles. Ik heb daar een tijdje gewoond en dat was allemaal heel erg leuk, maar toen heb ik beseft dat daar ook heel veel nep is. Voorlopig ruil ik België even niet meer in voor Amerika want hier zijn nog veel leuke dingen om te ontdekken en plaatsen om op te treden als het terug mag. Nu heb ik een liedje geschreven over Malibu. Het volgende gaat misschien wel over Brussel, want daar is ook heel veel over te zeggen. Ik ben voor de derde keer hier te gast bij 'Radio 2 Bene Bene' en dat blijft altijd heel leuk. Het is heel fijn om hier te zijn en de steun van Radio 2 te krijgen."

Ik had me ingeschreven om het nieuwe lid van K3 te worden, maar ik heb me na de derde ronde teruggetrokken omdat ik Marigo Bay nog niet wou opgeven. 

Marigo Bay

Nieuwe zangeres van K3?

K3 gaat op zoek naar een nieuwe zangeres en wie weet wordt Marigo Bay dat wel. "Dat was inderdaad wel iets voor mij. Ik had me ingeschreven ook en ik ben zelfs auditie gaan doen. Na de derde ronde besefte ik plots dat de jongens en meisjes daar veel liever het nieuwe K3-tje wilden worden dan dat ik dat wou. Ik was nog niet klaar om mijn carrière als Marigo Bay aan de kant te zetten voor zo'n avontuur, dus ik heb me teruggetrokken. Met alle respect voor die jongens en meisjes want die zijn super getalenteerd, maar ik wil gewoon mijn eigen nummers schrijven." 

Toekomstplannen

Er komen nog heel veel leuke projectjes aan voor Marigo Bay en het eerste komt al heel snel uit. "Er zitten inderdaad veel soloprojecten nog aan te komen, maar ook enkele leuke samenwerkingen. Op vrijdag 14 mei komt mijn eerste samenwerking met Wave Wave uit, dus dat is al snel. Het geweldigste is dat Robin Schulz, de Duitse dj en producer, daar een remix van gaat maken. Dat las ik net in de auto op weg naar hier en ik dacht eerst dat het niet over de echte Robin Schulz ging, maar dat bleek wel zo te zijn. Ik zat daar met grote ogen naar mijn vriend te staren omdat ik het zo fantastisch vond."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!