Memorabilia van Eddy Wally, Clouseau en Will Tura geveild ten voordele van de Belgische muzieksector

woensdag 27 januari 2021 - 14:29
Live2020
Voor LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de Belgische muzieksector, worden 150 waardevolle muzikale objecten online geveild.

Op woensdag 27 januari start de veiling van muzikale objecten ten voordele van LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de Belgische muzieksector. Er gaan 150 loten onder de hamer. Zo kan je in het bezit komen van een stuk podium van de Ancienne Belgique, unieke foto's van internationale artiesten, exclusieve backstagepasjes en zelfs een gouden plaat van Clouseau. Je kan je geld ook inzetten op een Westminsterklok en 3 dassen van Eddy Wally of het jasje van Mama's Jasje of 3, niet in de handel te krijgen, LP's van Will Tura. Ook in de aanbieding zijn privéconcerten van The Starlings en Helmut Lotti.

Onlineveiling

De opbrengst van BidForLIVE2020 gaat integraal naar het steunfonds van en voor de livemuzieksector. Sinds de uitbraak van de coronapandemie heeft die sector zo goed als de hele tijd stilgelegen. De veiling loopt tot maandag 15 februari op de website van veilinghuis Bernaerts. Op vrijdag 12 februari is er een live onlineveiling van enkele topitems.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!