Milow te gast in 'Beste Zangers', de Nederlandse versie van 'Liefde voor muziek'

donderdag 3 september 2020 - 10:50
Milow
Radio 2
In Nederland werden de deelnemers voorgesteld van een nieuw seizoen van 'Beste Zangers', de inspiratiebron voor het programma 'Liefde voor muziek'. De bekendste namen zijn Suzan & Freek, Diggy Dex, Stef Bos en ook onze Milow.

Op donderdag drie september presenteren Nick & Simon de 13de editie van het Nederlandse programma 'Beste Zangers'. Het is de voorloper van 'Liefde voor muziek'. Ook hier draait de aflevering telkens om één artiest of duo. De andere deelnemers zingen, in hun eigen stijl, een liedje van de centrale gast(en).
De zeven artiesten, die naar Ibiza vlogen voor de opnames, zijn Diggy Dex, Miss Montreal, Suzan & Freek, Wulf, Tabitha, Stef Bos en onze Milow.

Drie op een rij

Milow is niet alleen gekend in Vlaanderen. Ook in Nederland kennen ze Jonathan Vandenbroeck van zijn liedjes 'Ayo technology', 'You don't know' en 'You and me (In my pocket)'. Het is niet de eerste keer dat Milow aan een dergelijk muziekprogramma deelneemt. Eerder was hij ook te zien in 'Liefde voor muziek' en de Duitse versie 'Sing meinem Song'. Dat maakt dat hij met zijn derde deelname recordhouder is!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!