Muziek van Rocco Granata in de Netflix-documentaire 'What would Sophia Loren do?'

dinsdag 19 januari 2021 - 17:00
Rocco Granata
Rocco Granata
Voor de Netflix-documentaire 'What would Sophia Loren do?' kreeg Rocco Granata de vraag of ze zijn versie van 'That's amore' mochten gebruiken. Het antwoord was meteen 'ja'!

What would Sophia Loren do?

Op Netflix kan je naar de documentaire 'What would Sophia Loren do?' kijken. In deze film krijg je een beeld van Nancy 'Vincenza' Kulik, een Italiaans-Amerikaanse grootmoeder die in New Jersey woont. Wat er ook gebeurde in haar leven, Nancy is altijd vrolijk en veerkrachtig geweest. Ze heeft zich altijd gespiegeld aan een andere Italiaanse moeder en actrice, Sophia Loren. Tijdens haar leven stelde Nancy zich vaak de vraag 'Wat zou Sophia Loren in deze situatie doen?'.

That's amore

Voor deze documentaire was er ook muziek nodig. Daarvoor vroegen de makers aan onze Rocco Granata of ze zijn versie van 'That's amore' mochten gebruiken. Rocco was vereerd en zei meteen 'ja'. Zijn levensloop vertoont ook enkele gelijkenissen met die van Sophia Loren. Het zijn generatiegenoten, die beiden in Italië geboren zijn en erin geslaagd zijn om een succesvolle internationale carrière uit te bouwen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!