Mysterieus fotoalbum opgedoken in kringloopwinkel: wie is de vrouw naast al die Hollywoodsterren?

woensdag 12 februari 2020 - 16:14
In een kringloopwinkel in Mortsel is een bijzonder fotoboek binnengebracht. In het fotoboek staan zo'n 200 foto's van een vrouw met de grootste sterren uit Hollywood. David Van Ooteghem belde met de vinder van het fotoboek, die het graag wil teruggeven aan de familie van de vrouw.

Het fotoboek bevat foto's van steeds dezelfde vrouw met grote Hollywoodsterren. Ze staat op de foto met niet de minsten, onder meer Nicolas Cage, de hele Friends-cast, Kirk Douglas, Robert Redford en Bruce Willis zijn terug te vinden in het fotoalbum.

"We hebben met onze kringwinkel verschillende geefpunten, waar mensen spullen kunnen achterlaten die ze een tweede leven willen geven. Onderaan in een doos met spullen lag dus het fotoboek. Onze vrees is een beetje dat het fotoboek daar per ongeluk is in gekomen. We vermoeden dat om een overleden persoon gaat, en bij het leegmaken van een kamer in het rusthuis het album zo tussen de andere spullen is beland. Het is voor ons van groot belang dat het boek bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt", legt Kris van de kringloopwinkel Opnieuw & Co uit.

"De bekende mensen hadden duidelijk zin om op de foto te staan"

"Het zijn geen foto's van op rode loper evenementen of vanop filmsets, het lijkt alsof deze mevrouw de grote sterren bij haar thuis over de vloer kreeg. De bekende mensen hadden duidelijk zin om met haar op de foto te staan."

"We weten ook niet zeker of het om een Vlaamse vrouw gaat. Op de foto's staat alleen het jaartal van wanneer de foto's zijn gemaakt. De vrouw heeft blond krullend haar, ik gok dat ze tussen de 55 en 65 jaar is."

Kan jij het mysterie mee oplossen? Laat het ons weten in de Radio 2-app.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!