Nieuwe revolutionaire techniek: Komt Clouseau binnenkort in je huiskamer optreden?

woensdag 8 januari 2020 - 10:24
Een optreden van Koen en Kris Wauters van Clouseau in je eigen woonkamer! Zo lijkt het toch als je binnenkort naar de nieuwe videoclip zal kijken die Clouseau net heeft opgenomen. De clip is gemaakt met bijzondere technologie, in een studio in Nederland.

32 camera's voor één clip

Er zijn maar liefst 32 camera's gebruikt in een soort grote, groene emmer waarmee het nummer is gefilmd dat Clouseau in de clip brengt. "We filmen van alle kanten, van opzij, van boven, van onder en van achteren", zegt Casper Moerkerk van 4DR die de clip maakt. "En als we dan al het groene in die beelden weghalen, dan zie je alléén de artiest."
Als je naar de clip kijkt op je smartphone, meng je de beelden van Koen en Kris met beelden van je omgeving via de camera in je telefoon. Op die manier is het dus een fluitje van een cent om Koen en Kris in je eigen huiskamer te laten optreden! 

Clouseau blijft live optreden

"We gaan misschien ook teksten in de ruimte plaatsen", vult Koen Wauters aan. "Het is dus niet alléén Koen en Kris in de clip... En de fans mogen gerust zijn, we blijven live optreden!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!