Clouseau komt met nieuwe revolutionaire techniek bij jou thuis optreden

woensdag 11 maart 2020 - 11:00
Clouseau
Vanaf nu kan je Koen en Kris Wauters van Clouseau in je eigen woonkamer, badkamer of toilet laten optreden! De 2 broers lieten een spectaculaire videoclip voor het liedje 'Wereld die nooit vergaat' opnemen in een studio in Nederland en maakten daarbij gebruik van een bijzondere technologie.

Danira

In het programma Vandaag stelden Koen en Kris Wauters van Clouseau hun recente videoclip van het liedje 'Wereld die nooit vergaat' voor. Presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis mocht de unieke videoclip meteen uitproberen, want deze is gemaakt volgens een bijzondere technologie. Daardoor kan iedereen Koen en Kris bij hen thuis laten optreden en het kost niets. Het enige wat je moet doen, is de app downloaden.

32 camera's voor één clip

Er zijn maar liefst 32 camera's gebruikt in een soort grote, groene emmer waarmee het nummer is gefilmd dat Clouseau in de clip brengt. "We filmen van alle kanten, van opzij, van boven, van onder en van achteren", zegt Casper Moerkerk van 4DR die de clip maakte. "En als we dan al het groene in die beelden weghalen, dan zie je alléén de artiest."
Als je naar de clip kijkt op je smartphone, meng je de beelden van Koen en Kris met beelden van je omgeving via de camera in je telefoon. Op die manier is het dus een fluitje van een cent om Koen en Kris in je eigen huiskamer te laten optreden! 

Clouseau blijft live optreden

"We gaan misschien ook teksten in de ruimte plaatsen", vult Koen Wauters aan. "Het is dus niet alléén Koen en Kris in de clip... En de fans mogen gerust zijn, we blijven live optreden!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!