Overleden Whitney Houston treedt binnenkort terug op ... als hologram!

woensdag 4 september 2019 - 12:46
Whitney Houston
In 2020 komt er een tournee met liedjes van Whitney Houston. Zij zal ze zelf zingen met behulp van een hologram.

Zeven jaar na het overlijden van Whitney Houston heeft haar familie bekend gemaakt dat er een tournee komt met liedjes van Whitney. Ze zal op het podium te zien zijn in de vorm van een hologram.
Tijdens "An evening with Whitney Houston" wordt Houston begeleid door haar originele orkestleden en achtergrondzangeressen. Haar broer Garry zal er ook bij zijn.
Je mag je verwachten aan klassiekers als "I wanna dance with somebody", "I'm every woman" en "I will always love you".

De show wordt gemaakt door het bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de hologram-tournee met Buddy Holly en Roy Orbison. Eerder waren er soortgelijke concerten met Maria Callas en Amy Winehouse. De voorbereidingen voor virtuele optredens met ABBA en Elvis Presley zijn bezig.

The Voice

In 2016 was Whitney Houston met behulp van een hologram al eens te zien tijdens een duet met Christina Aguilera. Ze zongen samen tijdens The Voice de liedjes "I have nothing" en "Every woman".
De beelden zijn nooit uitgezonden omdat de familie niet tevreden was over de kwaliteit van de hologram. Ze kwamen wel terecht op Youtube.

Musical

Naast "An evening with Whitney Houston" mogen we binnenkort ook nog een musical op Broadway en een album met onuitgegeven liedjes van Whitney Houston verwachten.

Overlijden

Whitney Houston overleed op 11 februari 2012 aan de gevolgen van een hartaanval en verdrinking. Het gebruik van drugs zou daarbij een rol gespeeld hebben. Whitney was 48 jaar.
Drie jaar later overleed haar dochter Bobbi Kristina Brown in gelijkaardige omstandigheden.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!