Ozzy Osbourne, de zanger van Black Sabbath, heeft de ziekte van Parkinson: "Ik ben niet goed in geheimen, ik kan er niet meer mee rondlopen"

dinsdag 21 januari 2020 - 16:12
Ozzy Osbourne
Ilya S. Savenok
Net zoals Rob De Nijs en Will Ferdy heeft Ozzy Osbourne van zijn dokter minder goed nieuws gekregen. Hij heeft de ziekte van Parkinson.

De ziekte van Parkinson

Het Amerikaanse ochtendprogramma 'Good Morning America' kon muzikant Ozzy Osbourne en zijn vrouw Sharon bij hen thuis interviewen. Ozzy vertelde dat hij vorig jaar in februari 's nachts in de badkamer gevallen was. In het ziekenhuis onderging hij daarna verschillende operaties. Het herstel duurde langer dan verwacht, waardoor hij meerdere concerten moest afzeggen. De diagnose van de dokters was dat hij aan de ziekte van Parkinson lijdt.
Tijdens een emotioneel moment vulde zijn vrouw Sharon aan: "Er zijn heel veel verschillende types van Parkinson. Het is geen doodvonnis, maar het heeft wel effect op bepaalde zenuwen."

Geen geheimen

Ozzy Osbourne wilde zijn gezondheidsproblemen niet langer voor zich houden. "Ik ben niet goed met geheimen. Ik kan er niet meer mee rondlopen." Ozzy hoopt zo snel mogelijk weer op het podium te staan, omdat hij zijn fans mist.

Ik ben niet goed met geheimen. Ik kan er niet meer mee rondlopen.

Ozzy Osbourne

Zwitserland

The Osbournes hebben er veel voor over om de ziekte onder controle te krijgen. Zo wil Ozzy in april een arts in Zwitserland raadplegen, die gespecialiseerd is in deze ziekte.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!