Pommelien Thijs zingt mee tijdens de Radio 2 Singalong!

woensdag 15 juni 2022 - 13:42
Radio 2
Op zaterdag 3 december vult Hans Primusz de Lotto Arena met prachtige songs! Niet alleen zijn koor, maar ook 5.000 Radio 2-luisteraars zullen er uit volle borst zingen. Ook enkele grote namen uit de Vlaamse muziekwereld zullen van de partij zijn op het mooiste feest van het jaar: Bart Herman, Tom Dice, Belle Perez, Gene Thomas en …

Vier namen waren al langer bekend, maar begin deze week kreeg je te horen dat een vijfde artiest speciaal voor de Radio 2 Singalong een koorversie van één van zijn of haar hits zal maken.

Wie is de vijfde mysterieuze artiest?

Hier en daar werden er tips gelost over de vijfde mysterieuze artiest. Honderden mensen waagden een gokje. Misschien had je al langer een vermoeden of misschien zat je helemaal op het foute spoor… Want wie mist twee voortanden, spreekt niet meer tegen één bepaalde Nederlander en zong mee in een musical? Inderdaad, niemand minder dan Pommelien Thijs! De razendpopulaire zangeres staat te popelen om er samen met jou een feestje van te maken in de Lotto Arena op zaterdag 3 december.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!