Puzzel mee en win tickets voor de Werktuigendagen in Oudenaarde!

donderdag 16 september 2021 - 10:00
De Werktuigendagen vieren dit jaar dubbel feest! Enerzijds vindt dit outdoor landbouw-evenement voor de 35ste keer plaats, anderzijds wordt ook voor de 10de keer een grootse oldtimerhappening georganiseerd.

In totaal nemen zo'n 200 bedrijven en zo’n 300 machines deel aan de Werktuigendagen. Die vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september op de uitgestrekte akkerlanden langs de N60 in Oudenaarde.

Oldtimerhappening 

Naast de traditionele demonstraties rond ploegen, zaaien, oogsten met de meest moderne machines, kan je er dit jaar ook terecht voor de 10de oldtimerhappening. Zo is er een tentoonstelling van oldtimertractoren van vóór 1980, de uitreiking van de 'Belgian Oldtimer Tractoren Award' (met als thema Massey-Harris / Ferguson / Massey-Ferguson) en kan je er demo's bijwonen met oldtimerhooibouwapparatuur (maaibalken, cirkelmaaiers, hooimachines, ...), oldtimermaïshakselaars en hakselwagens.

Alle info over de Werktuigendagen Oudenaarde vind je op deze website

Ook Radio 2 is trouwens van de partij op de Werktuigendagen met onder meer een live uitzending op zaterdag 25 september!

Speel mee en ga gratis naar de Werktuigendagen Oudenaarde

Leg onze puzzel zo snel mogelijk weer in elkaar en wie weet kan jij helemaal gratis met z'n twee naar deze feestelijke editie van de Werktuigendagen! 

Let op: meespelen met de wedstrijd kan tot woensdag 22 september om 13 uur!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!