Radio 2 Eregalerij verplaatst naar donderdag 24 september

zondag 22 maart 2020 - 10:41
Christel Van Dyck en Jan Leyers hebben een nieuwe datum voor De Eregalerij bekendgemaakt. De feestelijke editie van 20 jaar Eregalerij die oorspronkelijk op 19 maart zou plaatsvinden, zal doorgaan op donderdag 24 september 2020 in Kursaal Oostende.

Dit jaar worden Soulsister en Wouter Van Belle gevierd tijdens het jaarlijkse feest voor een leven vol muziek.

Ik schrijf de datum al in potlood op. Want dat is nog zoiets van deze periode. Eindelijk ken ik meer dan een viroloog. Twee weken geleden was dat enkel Marc Van Ranst. Nu herken ik er zeker al vijf. En een van die virologen zei deze week dat we nog tot 2021 af en aan die maatregelen zullen moeten invoeren. Dus ik schrijf de datum in potlood op... (lacht) We zullen er zijn!

Jan Leyers bij Christel Van Dyck

Tickets voor de oorspronkelijke datum (donderdag 19 maart) blijven gewoon geldig. Iedereen die een ticket kocht wordt gecontacteerd.

Vlaamse muziek

Met een nieuwe datum voor De Eregalerij blijft Radio 2 de Vlaamse muziekproductie ondersteunen. Ook in corona-tijden brengt Radio 2 Vlaamse artiesten naar alle huiskamers, via de Radio 2 app. 

Zaterdag nog gaven The Starlings, Gene Thomas en Willy Sommers een uniek Beste Buren huiskamerconcert. Deze zondag is het om 14.30 uur de beurt aan Sasha & Davy, Metejoor en Bent Van Looy. 

Meekijken kan via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!