Radio 2 Weekwatchers: uitverkocht voor 2021

woensdag 24 november 2021 - 11:00
Elke week overloopt Ruben Van Gucht op zaterdag tussen 8 en 10 met een Weekwatcher de grote en kleine actualiteit van de week: welk nieuwsfeit(je) is de gast opgevallen, heeft haar/hem verbaasd, ontroerd, wakker doen liggen?

Radio 2 Weekwatchers: deze week met Dominique Persoone en Miss Montréal.

Het leukste nieuwsoverzicht van de week is eindelijk terug. Deze week overloopt Ruben Van Gucht de actualiteit met chocolatier Dominique Persoone, voor wie het weer drukke tijden zijn, als hofleverancier van Sinterklaas. De Nederlandse Miss Montréal veroverde de harten van de Vlamingen met haar versie van 'Door de wind' tijdens het tv-programma 'Beste zanger van Nederland'. Dat komt ze zaterdagochtend nog eens graag overdoen. De band van Mathieu & Guillaume, dierenkenner Joeri Cortens en natuurlijk Frank Deboosere zijn ook van de partij. Wakker worden op zaterdag wordt dus weer een pak vrolijker. En wie écht graag uit bed springt op zaterdag, kan het ook terug allemaal live meemaken, vanuit brouwerij De Koninck in Antwerpen.

Tickets

Tickets voor een heerlijk ontbijt mét radioshow zijn normaal te koop via deze link: https://www.dekoninck.be/nl/tickets/weekwatchers maar voor 2021 zijn alle zaterdagen uitverkocht. Hou onze site in het oog voor nieuws als er nieuwe tickets te verkrijgen zijn.

 

En ook al leuke namen voor de komende weken

4 december: Kat Kerkhofs - Clouseau - Han Solo
11 december: Sven Nys - Soulsister - Erhan Demirci
18 december: Klaasje Meijer - Els De Schepper - Hetty Helsmoortel
8 januari: Jan Jaap van der Wal

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!