Rob De Nijs (76) valt opnieuw van podium

woensdag 28 augustus 2019 - 13:52
Rob De Nijs
De Nederlandse zanger Rob De Nijs is tijdens een optreden in Naaldwijk van het podium gevallen. En het was niet de eerste keer dat hij een 'vallende ster' was.

Het zal tot de risico's van het vak behoren dat een artiest op een podium een misstap kan doen.
Het overkwam Rob De Nijs op dinsdag 27 augustus tijdens een concert in het Nederlandse Naaldwijk. Tijdens het liedje "Banger hart" viel Rob achterover van het podium. 
De hulpdiensten waren vlug ter plaatse. Rob De Nijs kon iedereen meteen gerust stellen.

Voor mensen die nu zeggen: 'die ouwe moet stoppen' dat gaat (nog) niet gebeuren! Bedankt voor alle harten onder de riem. Love you all.

Rob De Nijs

Ervaringsdeskundigen

Rob De Nijs heeft met dit voorval ondervinding. Vorig jaar viel hij ook tijdens een optreden. Met 3 breuken als gevolg.


Ook een ervaringsdeskundige is Dave Grohl van de Foo Fighters. In 2015 kon de groep niet optreden tijdens Rock Werchter. Een gevolg van een beenbreuk tijdens een concert in Göteborg. Begin 2019 kwam Dave Grohl onzacht naar beneden toen hij zijn evenwicht verloor op de rand van het podium. Een medewerker van de security kon hem opvangen.


Matt Goss, de zanger van Bros, zong onlangs tijdens een optreden in de London's Brixton Academy de klassieker "When will I be famous". Hij werd op zijn wenken bediend toen ook hij van het podium donderde.


In 2016 begon komiek Alex Agnew ergens te lande zijn optreden met een paar stevige stappen richting publiek. Ineens was er geen podium meer. Alex Agnew kon er zelf mee lachen.


Frank Lammens, de Nederlandse acteur uit "Undercover", wou in juni tijdens Pinkpop stagediven. Hij en het publiek hadden blijkbaar niet goed geoefend. Frank viel meteen op de grond, maar werd daarna toch door het publiek op handen gedragen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!