Rob De Nijs: “Ik ben overdonderd door alle reacties op mijn afscheid”

donderdag 19 september 2019 - 15:05
Rob De Nijs
Emotioneel geraakt. Zo kan je het gevoel beschrijven van Rob De Nijs na de reacties op zijn afscheid.

Onlangs kondigde de Nederlandse zanger Rob De Nijs aan dat hij afscheid neemt van het podium, naar aanleiding van de diagnose dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Op het nieuws zijn er heel veel reacties en steunbetuigingen gekomen.

Rob De Nijs: "Ik ben overdonderd door de massa’s steunbetuigingen en dank die ik de voorbije uren mocht ontvangen. Het is overweldigend en ik wil iedereen oprecht bedanken voor de lieve woorden en appreciatie. Zoals ik al zei, ga ik nog een tijdje door met optreden, zolang mijn gezondheid het toelaat en alle concerten die op het programma staan van de lopende tournee, worden in Nederland en Vlaanderen netjes afgewerkt. Meer dan ooit heb ik zin om met mijn bandje en mijn liedjes het publiek te charmeren. Muziek heeft een groot deel van mijn leven bepaald en ik geniet er nog steeds van als ik op het podium sta. Optreden en muziek maken hebben mijn leven de laatste jaren op een positieve manier beïnvloed, en bepaald. Juist omdat ik het graag doe en er steeds intens van geniet, worden de komende optredens bijzonder. Met de beste muzikanten is het dadelijk weer een voorrecht om op te treden voor het beste publiek dat ik mij kan voorstellen. Schrijf maar op dat de ouwe heer er nog steeds veel zin in heeft om te knallen!”

Afscheidstournee

Rob De Nijs werkt zijn huidige tournee af. Daarna neemt hij nog 1 cd op en organiseert hij een afscheidstournee voor zijn publiek en fans.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!