Ronan Keating op Night of the Proms: "Leuk om weer de jongste op het podium te zijn"

donderdag 19 september 2019 - 18:00
In november maakt Ronan Keating zijn opwachting op The Night of the Proms. Iets waar de Ierse artiest enorm naar uitkijkt. Hij vertelde David er alles over in 'Spits.'

"Ik heb The Night of the Proms al enkele jaren terug gedaan in Duitsland, en nu sta ik opnieuw op het podium in Antwerpen. Het wordt geweldig om samen te werken met zo'n orkest én met de andere artiesten op de affiche, zoals John Miles die er opnieuw bij is." 

Ronan draait al enkele jaren mee in de muziekwereld, maar op het podium van de Proms hoort hij weer bij de jongsten. "Het is wel leuk om opnieuw de jongste te zijn op het podium, want dat ben ik doorgaans niet meer." (lacht)

Nieuwe single wordt een duet

Momenteel is hij de laatste tour met Boyzone aan het afronden, daarna is het definitief afgelopen met de boysband. "Na de tour breng ik een nieuw soloalbum uit in het najaar. Er staat een duet op met een grote Britse artiest, maar ik ga nog niet verklappen met wie het is!"

David polste ook hoe Ronan naar een mogelijke Brexit kijkt: "Ik woon in het Verenigd Koninkrijk, ik heb er een carrière, maar ik heb wel een Iers paspoort. Mijn zoon heeft een Engels paspoort, mijn vrouw een Australisch, dus wie weet worden we uit elkaar getrokken! Maar zo'n vaart zal het wel niet lopen."

Bekijk het volledige gesprek

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!