Sarah Bettens heeft een nieuwe groep

dinsdag 4 december 2018 - 15:51
Sarah Bettens
Volgend jaar begint Sarah Bettens met een nieuw muzikaal project: Rex Rebel.

Met de nieuwe groep Rex Rebel wil Sarah Bettensdansbare pop” maken. Omdat deze muziek niet bij K's Choice past, wordt het project Rex Rebel gestart.
Sarah wordt daarbij bijgestaan door de drummer en toetsenist van K's Choice. De repetities zijn volop bezig. Het eerste liedje van Rex Rebel mogen tegen de volgende zomer verwachten.
Er is ook interesse om in Amerika op te treden.

Rex Rebel is ontstaan uit een nummer waaraan ik voor K’s Choice was begonnen. Met beats in plaats van mijn elektrische gitaar.  

Sarah Bettens

Broer

Samen met haar broer Gert zal Sarah Bettens met de Love=Music Acoustic Tour nog tot begin februari 2019 op de Vlaamse podia te zien en te horen zijn.

Namen

Rex Rebel is niet het eerste muzikale project van Sarah Bettens.
Samen met haar broer begon ze begin de jaren 90 het groepje The Basement Plugs. Voor een aantal films zingt ze liedjes onder de naam Sarah Beth
Daarna gaat zij samen met Gert verder met de groep The Choice. Omdat er al een groep met dezelfde naam was, werd deze veranderd in K's Choice. Waarbij de K verwijst naar Jozef K. uit het boek "Het proces" van Kafka.
De grootste hit van K's Choice is nog steeds "Not an addict".
In 2013 nemen Sarah en Gert een album op onder de naam Bettens. In 2017 wordt het zilveren jubileum van K's Choice gevierd met het verzamelalbum 25.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!