Sean Dhondt zingt 'Killer smile' in 'Radio 2 Bene Bene'

vrijdag 30 april 2021 - 07:00
Sean Dhondt
Radio 2
Sean Dhondt uit Sint-Niklaas zette zijn eerste stappen in de muziekindustrie als drummer van de poppunkgroep Nailpin. Een aantal jaar later nam hij de zang voor zijn rekening. Ondertussen zijn alle ogen gericht op zijn solocarrière. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt hij 'Killer Smile', zijn tweede single waar hij iedereen mee laat glimlachen.

'Killer smile'

Op het podium van 'Radio 2 Bene Bene' komt Sean Dhondt zijn tweede single 'Killer smile' voorstellen. "'Killer smile' is inderdaad de tweede single die ik heb gemaakt onder mijn eigen naam, na 'Snoop'. Ik liep al lang rond met het begrip 'killer smile'. Er zijn zo van die mensen die een lach hebben waar je meteen vrolijk van wordt en daar gaat het nummer over. Door de mondmaskers hebben we moeten leren lachen met onze ogen. Ik lach zelf ook heel graag en dat is altijd gemeend, want ik probeer in alles het positieve te zien."

Er zijn zo van die mensen die een lach hebben waar je meteen vrolijk van wordt en daar gaat het liedje 'Killer smile' over.

Sean Dhondt

Internationale videoclip

De videoclip van 'Killer smile' is deels opgenomen in Zuid-Afrika. "Mijn regisseur zit heel vaak in Zuid-Afrika. Ik heb mijn deel hier in België opgenomen en hij heeft dan nog enkele beelden gemaakt van mensen met een 'killer smile' in Zuid-Afrika. Ik word oprecht vrolijk van die beelden. Mensen zien lachen, dat maakt je tevreden. Ik hoop zo ook wat fun te brengen in de huiskamers bij de mensen thuis als ze de video zien." 

Mijn regisseur zit vaak in Zuid-Afrika en die heeft daar een deel van de videoclip opgenomen.

Sean Dhondt

Plannen voor de zomer

Sean Dhondt heeft een heel druk jaar achter de rug waarin hij vooral heel veel gewerkt heeft. "Ik ben wel blij dat ik mijn job als presentator bij Qmusic nog had tijdens de coronaperiode. Ik heb heel veel gewerkt en eigenlijk ook geen vakantie genomen. De zomer ga ik gebruiken om even tot rust te komen. Het zou al heel fijn zijn als ik enkele vrienden kan uitnodigen voor een barbecue in de tuin. Het goede weer gaat me deugd doen. Het zijn vaak de kleine dingen des levens waar ik gelukkig van word."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!