Shockerende Madonna

vrijdag 28 juni 2019 - 11:15
Madonna
Madonna heeft een controversiële videoclip voor haar jongste single "God control".

Madonna blijft over de tongen gaan. Na haar niet-toonvast optreden tijdens het Eurovisiesongfestival, heeft ze nu een videoclip de wereld ingestuurd waar het laatste woord nog niet over gezegd is.
In de clip van het liedje "God control" klaagt Madonna het wapengeweld aan. Ze roept daarbij op tot strengere wapenwetten. 
In de video zien we onder meer dansende mensen in een nachtclub die neergeschoten worden door een schutter.
De reacties hierop zijn niet min. Vooral mensen die schietpartijen van dichtbij hebben meegemaakt in scholen en nachtclubs hebben ernstige bedenkingen bij deze beelden. Voor hen is deze clip shockerend.

Sex

Het is niet de eerste keer dat Madonna voor controverse zorgt. In 1992 lanceerden ze samen met haar album "Erotica" het boek "Sex". Waarbij weinig verhullende foto's van haar te zien zijn.
Ondanks de hoge prijs verkoopt het boek als zoete broodjes.

Justify my love

Voor de clip van "Justify my love" waait er ook stof op. Madonna zingt het liedje in een hotelkamer. Daar loopt ook haar toenmalige vriend Tony Ward rond. Veel pyjama's zijn er niet te zien.
MTV heeft de videoclip niet willen uitzenden.

Britney

In 2003 stond de wereld even stil toen Madonna tijdens de MTV Awards van 2003 Britney Spears en Christina Aguilera een tong draait.

Kruis

Drie jaar later is het weer van dattum. Madonna gaat in 2006 op tournee om haar album "Confessions on a dancefloor" voor te stellen. Ze krijgt daarbij een groot deel van de katholieke kerk over zich heen als ze tijdens "Live to tell
een doornenkroon draagt, terwijl ze aan een kruis hangt. Een kardinaal vraagt om Madonna te excommuniceren.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!