Speel mee en ga met het hele gezin gratis naar Kerstmagie!

maandag 22 november 2021 - 16:45
Ben jij klaar voor een spiksplinternieuwe magische ervaring? In december zijn de tien Kerstmagie-kastelen allemaal in de ban van een volledig nieuw concept.

Dit jaar word je ondergedompeld in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding. Kerstmagie wordt dit jaar van een theaterwandeling omgetoverd naar een spannende ontdekkingstocht voor het hele gezin. De ceremoniemeester van het kasteel neemt je mee tijdens ‘De Nacht van de Twinkelings’.

Een nieuwe wondere wereld wacht op jou!

Tijdens je reis doorheen één van de tien kastelen (8 in Vlaanderen en 2 in Wallonië), kom je samen met je bubbel in een spannende zoektocht terecht. Alle zalen van het kasteel zijn gehuld in een verbluffende en warme kerstsfeer. Maar let op: met één druk op de voetknop, komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie van de Twinkelings op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen. 

Alle info over Kerstmagie vind je op deze site!

Win jouw tickets voor dit familiespektakel! 

Wil jij ook het mysterie gaan ontrafelen tijdens deze magische ontdekkingstocht? Geef dan snel antwoord op onze vraag en win tickets voor Kerstmagie in één van de acht deelnemende kastelen in Vlaanderen! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!