Speel mee in de clip van 'Allemaal', het nieuwe Vlaanderen Feest-lied!

maandag 22 juni 2020 - 10:00
Radio 2
Radio 2 vroeg aan Wim Soutaer om zijn klassieker 'Allemaal' aan te passen voor het jaarlijkse 'Vlaanderen Feest-lied'. Willy Sommers, Zita Wauters en Brahim doen ook mee en jij misschien ook.

Coronaproof

Radio 2 heeft een jarenlange traditie om elk jaar toe te leven naar de Vlaamse feestdag met een eigen Vlaanderen Feest-lied. Dat is dit jaar niet anders, ook al gaan de evenementen rond 11 juli niet door. Vlaanderen blijft feesten. Daarom vroeg De Grootste Familie aan Wim Soutaer om zijn hit 'Allemaal' aan te passen aan de huidige omstandigheden, en een lied voor een coronaproof feest te schrijven.

Wim, Willy, Brahim & Zita

Om te tonen dat iedereen viert, vroeg Radio 2 aan verschillende generaties om mee te zingen. En zo wordt het Vlaanderen Feest-lied dit jaar gezongen door Wim Soutaer, Willy Sommers, Brahim en Zita Wauters. Ze hebben elkaar nooit ontmoet tijdens het maakproces. Iedere artiest is op zijn beurt gaan inzingen bij producer Ronald Vanhuffel. Het resultaat, een echte feestplaat, is vanaf donderdag 11 juni ook te koop via deze link.

Homemade videoclip

De videoclip van de nieuwe 'Allemaal' is op zijn beurt homemade. Wim, Willy, Brahim en Zita gingen elk met hun smartphone aan de slag. 

We gaan dansen in de zon, maar komen niet te dicht. Ja, we omarmen het leven met een lach op ons gezicht. Apart, niet samen, want dat is cruciaal. Maar we genieten van het leven. Allemaal.

Refrein 'Allemaal'

Doe allemaal mee met 'Allemaal'

Maar er is meer: Vlaanderen Feest, de organisatie achter de 11 juli-vieringen, wil toch dat we allemaal dat feestgevoel meemaken, ook al zijn er geen grote evenementen. Daarom roept Radio 2 de luisteraars op om mee te doen en samen in hun bubbel mee te zingen met het refrein van 'Allemaal' en dit, met de smartphone, vast te leggen op video. Ben je niet echt een zangtalent? Je mag ook playbacken. Jouw filmpje kan je vervolgens insturen via de link hier onderaan. Al deze inzendingen worden gebruikt in een nieuwe clip, die op woensdag 1 juli gelanceerd wordt. 

Plaats hieronder jouw gezongen refrein van 'Allemaal'

Collega Iris heeft alvast haar video ingestuurd! 

Vlaanderen Feest

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!