Stem voor De Loftrompetten

maandag 12 oktober 2020 - 10:36
De Loftrompetten
Ment TV
Voor de zevende keer worden 'De Loftrompetten voor de Vlaamse Amusementsmuziek' uitgereikt aan verdienstelijke artiesten en jouw stem is daarbij uitermate belangrijk.

Op dinsdag 10 november worden in Vayamundo in Oostende voor de zevende maal 'De Loftrompetten voor de Vlaamse Amusementsmuziek' uitgereikt aan verdienstelijke Vlaamse artiesten.
Vlapo, MENT TV, Ultratop, Radio 2 en Sabam for Culture gaan dit jaar op zoek naar de waardige opvolgers van Eveline Cannoot, David Vandyck, Luc Appermont en Bart Kaëll, Nina Butera, Dana Winner, Sabien Tiels en Liliane Saint-Pierre. Zij waren de laureaten van de editie 2019.

De Loftrompetten

Stemming

De Loftrompetten worden uitgereikt aan 4 categorieën: 'Beste nummer gebracht door een zanger', 'Beste nummer gebracht door een zangeres', 'Beste nummer gebracht door een duo of groep' en 'Beste videoclip'.
Jouw stem is daarbij heel belangrijk.
Via de website van Ment TV kan je per categorie punten geven aan jouw 3 favoriete liedjes. Om geldig te stemmen, moet je wel punten geven voor alle categorieën. Stemmen voor deze 4 prijzen kan tot en met 18 oktober.

Stem hier voor De Loftrompetten

Radio 2 Bene Bene

Helaas kan je, door de coronamaatregelen, er niet bij zijn bij de uitreiking op 10 november. Je kan alles wel live volgen via Radio 2. Vanessa Vanhove presenteert die avond 'Radio 2 Bene Bene' tussen 18 en 20 uur in Vayamundo in Oostende.
De uitreiking van De Loftrompetten wordt integraal uitgezonden op oudejaarsavond bij MENT TV

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!