Sting schrapt nog 4 optredens

woensdag 10 juli 2019 - 13:51
Sting
Sting, de zanger van The Police, heeft nog 4 concerten afgezegd wegens ziekte.

Op maandag 8 juli kregen de concertgangers van Gent Jazz op het laatste moment te horen dat Sting niet zou optreden wegens ziekte. Hij heeft last van een hardnekkige keelontsteking. Een controlearts bevestigde het ziektebriefje.
De zanger van The Police laat nu ook weten dat hij om dezelfde reden niet aanwezig zal zijn op 3 andere concerten. In München, Stuttgart en het Tsjechische Slavkov u Brna zal Sting ook niet zingen. Op doktersadvies moet hij rusten.
Ook voor het optreden op het Nederlandse festival "Bospop" in Weert op zondag 14 juli heeft Sting zich laten verontschuldigen.

Terugbetaling tickets

De organisatoren van het Gent Jazz Festival bekijken hoe ze de tickets voor het concert van Sting zo snel mogelijk kunnen terug betalen. Het is ook niet zeker of het optreden kan verplaatst worden naar de volgende editie in 2020.

Reünie

In 2007 kwamen de groepsleden van The Police terug bij elkaar voor een reeks reünie-concerten. Het Sportpaleis van Antwerpen was daarvoor 2 maal uitverkocht. Wegens stemproblemen werd het tweede concert geannuleerd.. 

Lees meer

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!